Ingenting fungerte for STIL:

IKKE PÅSKRUDD: Etter kampen var Chris Andre Skage nådeløs i vurderingen av dagens prestasjon. Foto: Øyvind Ludvigsen
IKKE PÅSKRUDD: Etter kampen var Chris Andre Skage nådeløs i vurderingen av dagens prestasjon. Foto: Øyvind Ludvigsen

– Skal vi være med i toppen må vi heve oss ganske mye

Storsteinnes fikk besøk av tabellnabo, Lyngen/Karnes (2. plass), denne lørdagen. For hjemmelaget går denne kampen rett i glemmeboka.

Publisert Sist oppdatert

Realiteten var brutal å svelge i dag for STIL-Gutta. Lyngen/Karnes styrte alt som skjedde utpå matta ved Element Nor Arena, på Storsteinnes. Spillerne, Chris Andre Skare og Sebastian Aarøen Pedersen er nådeløs i vurdering av lagets innsats i dag.

Kampen endte med et 0-3-tap for hjemmelaget, som før kampen hadde vunnet to kamper på rad.

– Vi klarer ikke fullføre det vi har øvd på hele uka. Vi har hatt gode økter egentlig og konkret plan om gjennomføring, men vi klarer ikke komme oss inn i vårt spill noen ganger i matchen, sier Skare.

KLARTE INGENTING: De få sjansene Storsteinnes fikk, kom gjennom dødball. Enda færre av de endte opp i retning mål.

Utklassing

Lyngen/Karnes hadde kontroll på alle felt. De plaget STIL konstant både med og uten ballen. Eneste lyspunktet STIL-spillerne tar med seg, er at de ikke tapte med mer enn tre mål.

– Vi må være ærlige rett og slett. I dag er Lyngen/Karnes bedre enn oss. Det vi tror vi kanskje skal ta dem på er at vi skal være sterkere i duellspill både i lufta og langs bakken, men de tar oss der også, erkjenner Pedersen.

– I dag er det ganske svart. Vi er dårlig på alt, egentlig. Vi er faktisk ikke med i noen ledd. Eneste positive er vel at de kunne hatt bra mye mer. Det er tynt, skal vi være med i toppen så må vi heve oss ganske mye, påpeker Skare.

KONSTANT PRESS: STIL prøvde og prøvde, men de fikk aldri roen til spille sitt spill. L/K-spillerne var med på alt, og viste seg mest effektiv på alle felt under kampen.

Skryt til Lyngen

På trenerbenken til bortelaget var det mye jubling og applaudering for nesten hver eneste gode involvering fra Lyngen/Karnes, og samtlige av tilreisende der hadde nok en fin dag på "jobben". Chris Andre retter skryt mot laget som banket dem i dag.

– Vi møter et lag som man ser tydelig struktur hos. Så all ære til L/K og Markus Skogheim som har gjort en fantastisk jobb med ganske så middelmådige fotballspillere, hvis man kan gi et lite stikk på det. Men vi skal ikke ta fra dem noe på at de gjennomfører en veldig bra kamp, sier han.

Tilbake i arbeid

Nå er det bare å legge kampen død, komme seg tilbake på treningsfeltet og se videre til neste kamp, ifølge Pedersen og Skare.

0-3: Storsteinnes ble rundspilt av tabellnabo, Lyngen/Karnes, denne lørdagen. Bortelaget styrte showet og slapp sjelden/aldri hjemmelaget til noe som helst i kampen.

– Da er det bare å starte på nytt igjen. Vi kan ikke ta med oss noe fra den her kampen i hvert fall, konkluderer Pedersen.

L/K tok ledelsen etter 17 minutter, før ledelsen ble økt etter 56 minutter. Det siste målet kom rett før ordinær tid var over. Alle scoringene skyldtes heller slett spill bak hos STIL.

Powered by Labrador CMS