KONKURS: Bardufoss er en klesbutikk fattigere etter at Lille Paris på Andselv har kastet inn håndkleet og begjært oppbud. Butikken ble åpnet høsten 1990. Foto: Morten Kasbergsen
KONKURS: Bardufoss er en klesbutikk fattigere etter at Lille Paris på Andselv har kastet inn håndkleet og begjært oppbud. Butikken ble åpnet høsten 1990. Foto: Morten Kasbergsen

Slutt for Lille Paris

BARDUFOSS:Klesbutikken Lille Paris på Andselv kom aldri i drift igjen etter vannlekkasjen i november i fjor. I går ble det åpnet konkurs i boet til selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Eier og daglig leder i Lille Paris AS, Trine Vanebo, forteller at det var med stort vemod de måtte ta den tunge beslutninga om å begjære oppbud. Men at det ikke var økonomisk forsvarlig å fortsette drifta.

– Det er veldig trasig, men vi har hatt driftsstans i snart sju måneder. Vi har med det mistet mye av kundegrunnlaget vårt i et fra før av tøft marked, sier Vanebo.

Ifølge henne tok det lengre tid enn forventet å pusse opp lokalene, og det var først ganske nylig at lokalene var klar til bruk igjen. I mellomtida mistet altså klesbutikken store deler av sitt kundegrunnlag.

Drev i 25 år

Lille Paris ble etablert på Andselv for over 25 år siden. Butikken åpnet dørene 6. september 1990. Den var i mange år lokalisert i Bardufoss Torgsenter, men våren 2014 flyttet klesbutikken over i nye lokaler i Torget. Det var disse lokalene som i slutten av november i fjor ble rammet av en stor vannlekkasje.

– Vi vil benytte anledninga til å takke for oss til lojale kunder og samarbeidspartnere gjennom flere år, forteller Trine Vanebo.

Senja tingrett åpnet i går konkurs i boet til Lille Paris AS. Krav i boet må meldes bostyrer, advokat Oddvar V. Eriksen, innen 8. juli. Første skiftesamling vil bli holdt 13. juli i Senja tingrett.

Powered by Labrador CMS