5. PLASS: Morten Hol gikk inn til en 5. plass på NM-normalen fredag. Foto: Ivar Løvland
5. PLASS: Morten Hol gikk inn til en 5. plass på NM-normalen fredag. Foto: Ivar Løvland

Solid igjen av Morten

MÅLSELV: Morten Hol leverte en solid konkurranse da han fredag kom på 5. plass på normaldistansen i norgescupen. Distansen var også NM-øvelse for juniorene.

Publisert Sist oppdatert

I 18-årsklassen ble det litt for mange bom på standplass for Morten til å kunne kjempe om medalje. Han pådro seg en bom på første skyting, to på andre og tredje, før han avsluttet feilfri på den fjerde og siste skytinga på Østre Toten fredag. I mål var han nærmere tre og et halvt minutt bak norgesmester Martin Nevland fra Figgjo.

I samme klasse gikk Jørgen Brones Stenersen på en real smell på de to siste skytingene, og med sju bom på bare dem, og ytterligere tre bom på de to første, var han sjanseløs på å kunne kjempe i øvre halvdel av lista. Jørgen, som nylig ble kretsmester i sprint, endte på en 45. plass.

I 19-årsklassen gikk Håkon Nordmo inn til en 28. plass, etter seks bom totalt. Juniorene har 45 sekunder i tilleggstid per bom på normaldistansen.

I herrenes seniorklasse, som hadde vanlig norgescup, gikk Fredrik Mack Rørvik inn til en 14. plass. Han skjøt feilfritt på de to liggende skytingene, men måtte tåle tre tilleggsminutter på de to stående skytingene til sammen.

Alle de fire løperne går for Målselvs skiskyttere. Lørdag går de sprint i norgescupen på Østre Toten.

Powered by Labrador CMS