PÅ 7. PLASS: Ingrid Andrea Gulbrandsen fra BOIF endte på en 7. plass i norgescupen fredag. Her under KM sist helg. Foto: Ivar Løvland
PÅ 7. PLASS: Ingrid Andrea Gulbrandsen fra BOIF endte på en 7. plass i norgescupen fredag. Her under KM sist helg. Foto: Ivar Løvland

Solide plasseringer i norgescuprenn

MÅLSELV/HOLMENKOLLEN: Løperne fra Bardufoss OIF sikret seg solide plasseringer da jentene innledet norgescupen for juniorer i Oslo fredag.

Publisert Sist oppdatert

LANGRENN

I 19/20-årsklassen gikk ikke uventet Ingrid Andrea Gulbrandsen aller best. Landslagsjunioren måtte likevel se seks andre jenter gå raskere på den 5 km klassiske distansen i vårlige Holmenkollen. Opp til pallplass skilte det 22 sekunder, mens suverene Helene Marie Fossesholm var nesten minuttet raskere på distansen fredag formiddag.

– Det var et helt greit løp, men det kjentes tungt. Det var ikke en topp dag, og jeg følte meg litt daff i kroppen. Jeg gjorde det jeg kunne, sa Ingrid Andrea til skiforbundets TV-sending fra norgescupen.

Lisa Amalie Valnes gjorde et nytt sterkt løp, og var bare 16 sekunder bak lagvenninna i mål. Det ga lillesøster til landslagssprinter Erik en fin 12. plass. Det er hennes beste plassering nasjonalt for sesongen, og godt innenfor målet hun uttalte før helga. Da håpet hun å komme inn blant de 20 beste.

Silje Storaa leverte til en 25. plass, mens Vilje Marie Gulbrandsen som siste startende i klassen gikk inn til en 55. plass. Alva Sletten fra Øverbygd kom på en 80. plass.

I 18-årsklassen ble det en 32. plass til Marlene Undheim fra BOIF, mens Juni Magdele Overvik endte på en delt 41. plass på den 5 km lange klassiske distansen.

Powered by Labrador CMS