Gikk på en ny smell mot Ramfjord:

STOPPET IGJEN: Sebastian Aarøen Pedersen skåret, men Storsteinnes fikk heller ikke noe med seg fra årets andre kamp mot Ramfjord-midtstopper Eskil Meisler (t.v.) og Isak Johansen. Her fra vårkampen mellom lagene. Foto: Ivar Løvland

STIL tapte etter overtidsmål

(5. div.: Ramfjord–Storsteinnes 2–1) Storsteinnes sin start på høstsesongen har langt fra vært ideell. Med tapet for Ramfjord torsdag har STIL bare hentet hjem ett poeng på tre kamper etter fotballferien.

Publisert Sist oppdatert

– Bå må vi bare mobilisere til neste kamp for å prøve å snu denne trenden, sier STIL-trener Svein Erik Løvli.

Borte mot Ramfjord røk laget 1–2 torsdag kveld etter at vertene skåret seiersmålet ett minutt på overtid etter ei kontring da Storsteinnes forsøkte å få satt inn det avgjørende målet som skulle tippe kampen i deres favør. I stedet endte balsfjordingene opp helt poengløse på sin ferd hjem gjennom Lavangsdalen.

– Jeg hadde håpet på ei bedre uttelling på disse tre første kampene, slik at vi kunne blande oss inn i tetstriden. Med tre kamper og ett poeng er vi litt på "hæla", sier Løvli.

Ikke fortjent seier

Trøsten etter torsdagens kamp, om den er der, er at Storsteinnes tapte ufortjent. Ut fra spill og sjanser hadde de fortjent mer. Det er Ramfjord-trener Vegard Bjørn Olsen enig i:

– Det er definitivt ikke vår mest fortjente seier. STIL var veldig bra, og kjørte over oss de første 25 minuttene av kampen. Vi var veldig heldige i denne kampen, innrømmer Ramfjord-treneren.

I vårkampen vant også Ramfjord møtet mellom klubbene. Den endte 3–2 til Bjørn Olsens mannskap.

– Da synes jeg vi vant helt fortjent. Denne kampen hadde det kanskje ikke vært noe å si på om vi hadde tapt, sier Vegard Bjørn Olsen ærlig.

Skåret først

Storsteinnes tok fortjent ledelsen da midtbanespiller Sebastian Aarøen Pedersen traff godt fra 20 meter midtveis i første omgang. Skuddet var godt, men fikk hjelp på sin vei mot nettmaskene da det sneiet via en motspiller. Da hadde Storsteinnes kjørt kampen på Fagernes fullstendig.

De hadde flere muligheter til å skåre flere, men en god Ramfjord-målvakt og stolpene hindret mer nettsus. I stedet utlignet hjemmelagets gode midtstopper Eskil Størker Skjold Meisler da han gikk høyest på et hjørnespark og stanget inn 1–1 sju minutter før sidebytte. På overtid var det Adrian Olsen Johansen som ble den store helten da han satte inn 2–1.

Dårlig stemning

– Det var fryktelig dårlig stemning i garderoben vår etter dette tapet. Vi føler tapet mest som et ran, sier Svein Erik Løvli.

Nå venter sterke Ringvassøy hjemme på Moan i neste serierunde. Det blir langt fra noen lett motstander å snu trenden mot. Mot Ramfjord manglet Storsteinnes sin kaptein og toppskårer Jørgen Stensland. Løvli håper hans gjeninntreden i neste kamp skal være med på å heve laget.

– Men selv uten Jørgen spiller vi egentlig en veldig god kamp. Spillemessig er det nesten årsbeste av oss, og da er det surt at det ikke blir poeng ut av det, sier Løvli.

Annulert skåring

Han sier uttellinga foran mål ikke er god nok.

– Det er nok ei blanding mellom udyktighet og uflaks, men sånn er fotballen ...

Storsteinnes fikk en skåring annullert på stillinga 1–1. Erlend Bakkehaug stanget et hjørnespark i nettmaskene, men hjemmelaget fikk frispark i situasjonen.

– Hvorfor den ble annullert vet jeg ikke, sier trener Svein Erik Løvli.

Med tapet torsdag er Storsteinnes på 6. plass på tabellen med sine 19 poeng, men laget har sammen med Ramfjord spilt flest kamper (14) av samtlige lag i divisjonen.