MANGE VIL OVERTA: Det er mange på lista over dem som vil overta etter Heinz Strathmann (innfelt) som dyreparksjef i Bardu. Foto: Knut Solnes
MANGE VIL OVERTA: Det er mange på lista over dem som vil overta etter Heinz Strathmann (innfelt) som dyreparksjef i Bardu. Foto: Knut Solnes

Stor interesse for sjefjobben i Polar Park

BARDU: Styret i Polar Park har en god bunke å ta av når ny daglig leder skal ansettes i Polar Park i Salangsdalen.

Publisert Sist oppdatert

Søkere fra hele landet har meldt interesse, og det er også interesse både lokalt og regionalt.

Som kjent har Heinz Strathmann sagt opp jobben som dyreparksjef og skal flytte fra Bardu. Han styrer imidlertid fortsatt bedriften i påvente av at ny sjef kommer på plass.

Søknadsfristen til jobben går ut i dag. Allerede i romjula skal styret se nærmere på søknadsbunken. Heinz Strathmann sier til Nye Troms at det i løpet av januar vil bli tatt en avgjørelse på hvordan de skal gå videre med prosessen.

– Vi har søkere fra hele landet, både menn og kvinner og i forskjellige aldere. Jeg vil si at interessen er stor, sier Strathmann.

Det kan allerede i løpet av januar bli tatt en beslutning om hvem som skal tilbys stillingen av dem som har søkt. Men det vet bedriften mer om i starten av måneden.

– Mye mer er det egentlig ikke å si nå.

Det var i midten av oktober det ble kjent at Heinz Strathmann slutter i dyreparken. Han har ledet Polar Park i fire og et halvt år.

Powered by Labrador CMS