SLÅR TIL IGJEN: Dette bildet ble tatt da Villmarksrock promoterte årets festival. Nå er oppkjøringa i gang for fullt til 2016-rocken.
SLÅR TIL IGJEN: Dette bildet ble tatt da Villmarksrock promoterte årets festival. Nå er oppkjøringa i gang for fullt til 2016-rocken.

Superbooking for Villmarksrock

BARDU: Villmarksrock på Setermoen serverer litt av en musikalsk julegave i år. En av landets desidert største popstjerner kommer til Bardu i juni – Sondre Justad.

Publisert Sist oppdatert

Villmarksrock slapp like før julaften nyheten om at Justad er booket til arrangementet. Det samme er Tromsøbandet Jadudah som også bookingsjef Stian Holm Strømseth har mange gode superlativer om.

Dermed er Villmarksrocken i god rute fram mot arrangementet som i år blir helga 10. til 12. juni. Nyhetene om bookingene er sluppet på rockens egne facebooksider.

«Nu har du mæ»

Sondre Justad er altså mannen bak den superpopulære singelen «Nu har du mæ» fra 2014, og som har fulgt opp med en rekke gode låter etter det.

– Han er artisten alle vil booke, og alle vil oppleve. Dette er Norges desidert største popstjerne for øyeblikket, og vi spår at det kan være lurt å ikke basere seg på å kjøpe billett i døra, skriver arrangøren av Villmarsrock om denne bookingen.

Bandet Jadudah som debuterte med plate i høst får ikke mindre skryt:

– Wow, magisk. De neste store. Må sjekkes ut, er bookingsjefens kortversjon av den gruppa.

Villmarksrock arrangeres som kjent samme helga som Nord Norsk Villmarksmesse, og festivalen holder til midt i Setermoen sentrum, mellom Veksthuset og kommunehuset.

Powered by Labrador CMS