OMKOM: Det var Tanja Bøe (44) som omkom i trafikkulykka på fylkesvei 87 i Målselv. FOTO: PRIVAT
OMKOM: Det var Tanja Bøe (44) som omkom i trafikkulykka på fylkesvei 87 i Målselv. FOTO: PRIVAT

Tanja (44) omkom i trafikkulykka

MÅLSELV: Det var 44 år gamle Tanja Bøe fra Målselv som døde i trafikkulykka på fylkesvei 87 ved krysset til Målselvfossen mandag formiddag.

Publisert Sist oppdatert

Det meldte Troms politidistrikt i ei pressemelding tirsdag formiddag. Bøe var bosatt på Rundhaug i Målselv kommune. Hun var gift og etterlater seg ektemann og to barn på henhodsvis 7 og 15 år.

Kollisjon

Det var like før klokken halv ni, mandag morgen, at Troms politidistrikt meldte om ei trafikkulykke på fylkesvei 87 i Målselv, via Twitter.

Meldinga gikk ut på at det hadde vært en trafikkulykke mellom en personbil og en minibuss. Det var svært glatt på stedet mandag morgen.

Bøe ble fraktet med ambulansehelikopter etter behandling på stedet, og ble erklært død ikke lenge etter ankomst til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN).

Tirsdag ettermiddag opplyser politioverbetjent Katrine Grimnes i Troms politidistrikt at politiet har sikret seg dashcam-bilder fra den avdødes bil. Det har hjulpet politiet å danne seg et bilde av hva det var som skjedde i ulykka.

OMKOM: Det var Tanja Bøe (44) som omkom i trafikkulykka på fylkesvei 87 i Målselv. FOTO: PRIVAT

Opprettet kriseteam

I etterkant av slike ulykker som denne får det kommunale kriseteamet ansvar for å ivareta de pårørende. Hege Gjerdrum er leder i kriseteamet, og hun forklarer at de pårørende blir ivaretatt på en god måte.

– Vi har jevnlige samtaler med dem. Vi var hjemme hos dem den dagen det skjedde. Vi har tilbudt veiledning til skolene der ungene går, forteller hun.

Hun mener nettverket som familien allerede har tilgjengelig, gjennom familie, venner og nære bekjente, har vært godt.

– De har det kjempetøft, men de føler seg godt ivaretatt. Ektemannen er veldig glad for all den varmen han møter. Det er mange som bryr seg, og det er godt for han, sier Gjerdrum.

Powered by Labrador CMS