BEKLAGER: Daglig leder Roy Reinholdtsen i Balsfjord Maskin og Servicetjeneste beklager at de kom sent i gang med brøytinga på Malangshalvøya torsdag morgen. (Arkivfoto: Leif A. Stensland)
BEKLAGER: Daglig leder Roy Reinholdtsen i Balsfjord Maskin og Servicetjeneste beklager at de kom sent i gang med brøytinga på Malangshalvøya torsdag morgen. (Arkivfoto: Leif A. Stensland)

Tar ansvar for brøyteproblemer

BALSFJORD: Torsdag forrige uke reagerte drosjesjåfører i Malangen Taxi på sen brøyting på Malangshalvøya. Daglig leder Roy Reinholdtsen i Balsfjord Maskin & Servicetjeneste tar på seg all skyld.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag morgen måtte drosjesjåførene i Malangen Taxi kjøre i over to timer på ubrøyta veier før brøytemannskapet tok fatt på jobben med å brøyte veiene på Malangshalvøya. Sjåførene uttalte seg om saken til Nye Troms, og fredag ble saken delt på Facebook-sida «Malangen-ka skjer?».

Diskusjon

Innlegget skapte stor diskusjon om brøytinga og ansvar, og daglig leder Roy Reinholdtsen i Balsfjord Maskin og Servicetjenester så seg nødt til å svare på kommentarene.

– Jeg var nødt til å kommentere fordi jeg synes det er trasig at sjåførene skal tas. De er ansatt for å gjøre en jobb, og de gjør jobben de er satt til å gjøre. Så er det gjort feilvurderinger, og det er mitt ansvar, sier Reinholdtsen.

Oppstartsproblemer

Dette er første vinteren Balsfjord Maskin og Servicetjeneste brøyter veiene på Malangshalvøya, og Reinholdtsen forklarer at det har vært snakk om både oppstartsproblemer og utstyr som svikter. Innkjøringsperioden skal nå være over, og den daglige lederen er klar på at de skal sørge for trygge veier resten av vinteren. Ved trafikkfarlige situasjoner skal man ringe Statens Vegvesen på 175, men Reinholdtsen er åpen for å ta imot klager direkte dersom noen skulle ha innvendinger på arbeidet de gjør. Målet er å være best når det gjelder.

– Vi bestreber oss på å gjøre det beste, dessverre så bommer vi av og til. Vi har alle et felles mål om at trafikantene skal ha en bra vei å kjøre på, det er det vi strekker oss etter, sier Reinholdtsen.

Powered by Labrador CMS