KLAR FOR KAMP: Det kommer til å bli tildelt mange harde slag når syv deltakere fra Øverbygd Kickboksingklubb stiller til Irish Open. Foto: Malin Cerense Straumsnes
KLAR FOR KAMP: Det kommer til å bli tildelt mange harde slag når syv deltakere fra Øverbygd Kickboksingklubb stiller til Irish Open. Foto: Malin Cerense Straumsnes

Til Irland med stor tropp

MÅLSELV: Øverbygd kickboxingklubb er godt representert når 3000 utøvere møtes til Irish Open i Dublin.

Publisert Sist oppdatert

Den lille klubben stiller med sju utøvere til stevnet, og flere av dem er unge fremadstormende kickboksere.

– De unge lovende utøverene som er tatt med til Irish Open har trent godt og er klar for internasjonal deltagelse, sier trener Flemming Gjerdrum.

Han forteller at de ikke dermed forventer voldsomme resultater av dem, siden de fort kan møte av verdens beste motstandere i sine klasserettersom de er machet opp i svartbelte-klasser.

– Utøverene skal få kjenne på nivået og møte gode motstandere. Forbedring og utvikling av egenprestasjoner er fokus, og på en god dag med prestasjoner over pari og heldig trekning kan alle gjøre det bra i sine klasser, sier Gjerdrum.

Like godt forberedt til det store stevnet er ikke de to mest kjente og merriterte utøverne til klubben. HverkenMarcus Kongsvold eller Rachel Daughdrill er maks forberedt til det store stevnet i Irland.

– Rachel og Marcus stiller uten toppformen inne, for deres treningsperiode og oppkjøring har ikke vært optimal, sier Flemming Gjerdrum.Samtidig legger han til at de begge er så gode utøvere at de med "dagen" og heldig trekning kan nå langt i dine klasser.

Øverbygd kickboxingklubb stiller med, foruten Kongsvold og Daughdrill, denne troppen i Irland: Johan Arthur Gjerdrum, Jan Sverre Gjerdrum, Martin Rognmo, Ingeborg Aspenes Gundersen og Runa Margrethe Gjerdrum. Alle går i flere klasser.

Powered by Labrador CMS