HØYTIDELIG ÅPNING: Butikksjef Geir Arne Simonsen (midten) og de andre ansatte sleit over ei snor av Obs-poser under åpningen av Coop Obs Bygg i april . Foto: MALIN CERENSE STRAUMSNES
HØYTIDELIG ÅPNING: Butikksjef Geir Arne Simonsen (midten) og de andre ansatte sleit over ei snor av Obs-poser under åpningen av Coop Obs Bygg i april . Foto: MALIN CERENSE STRAUMSNES

Tilfreds med navneskiftet

MÅLSELV: Kundegruppa til Obs Bygg på Andslimoen har økt etter navneskiftet. Kundene har også tatt godt imot skiftet fra Byggmakker til Montér i Bardu og på Storsteinnes.

Publisert Sist oppdatert

I april ble Coop Extra Bygg på Andslimoen omprofilert til Obs Bygg. Med det ble også vareutvalget større og tilbudene flere. Butikksjef Geir Arne Simonsen merker at Coop Obs er et kjent navn.

– Coop Obs er Norges største lavpriskjede. Vi merker at Coop Obs når ut til flere enn Coop Extra Bygg, forteller han.

Besøket økt

Det er mulig at det har vært nyhetens interesse, eller det faktum at sommeren og høysesongen for folks byggeprosjekter er i anmarsj, som har gjort det. Navnebyttet har bidratt til at kundene har vært flere

– Vi har mer folk innom, og kundegruppa vår strekker seg helt fra Bjerkvik i Nordland til Lyngen og Nord-Troms, forteller han.

Han mener særlig kundene kommer godt ut av endringen.

– Vi har kunder som er glad for at de slipper kjøre helt til Tromsø for å få billige varer. Folk vet at merket leverer kvalitet, og er lavest på pris i Norge, fortsetter Simonsen.

–Fint med Montér

@BTI:I Bardu har butikken som tidligere het Byggmakker, blitt til Montér. Også der har det blitt markert med mange navneskiftetilbud. Daglig leder Terje Korneliussen sier salget går som vanlig etter den nye kjeden tok over.

– Vi har gode kunder, og det går fint med salget etter endringen, forteller han.

Også på Storsteinnes har Byggmakker blitt til Montér.

Powered by Labrador CMS