Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Tiltalt for overgrep mot barn

INDRE TROMS: En mann i Indre Troms er tiltalt i Senja tingrett for seksuell omgang med barn under ti år. Syv mindreårige skal ha blitt utsatt for mannens seksuelle overgrep.

Publisert Sist oppdatert

Mannen i 20-årene er tiltalt for fem punkter relatert til seksuell omgang med mindreårige. Han er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med to barn under ti år i perioden fra januar 2008 til desember 2012. I tillegg er han tiltalt for å ha seksuell omgang med to barn under 14 år fra omkring høsten 2009 til høsten 2011. Den tiltalte skal også ha foretatt seksuell handling med to barn under 16 år i tidsrommet 2006 til 2009. Han er også tiltalt for å ha vært i besittelse av, anskaffet, eller mot vederlag å ha gjort seg kjent med fremstilling av seksuelle overgrep mot barn eller fremstilling som seksualiserer barn. I perioden fra 2013 til januar 2016 skal tiltalte ha foretatt planmessige søk på internett etter bilder og filmer som fremstiller seksuelle overgrep mot barn og/eller seksualiserer barn. I tillegg skal han ha fått en ung gutt til å sende seg en video av seg selv.

Rettsak i september

Til slutt er mannen tiltalt for å i ord eller handling ha utvist seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd i nærvær av eller overfor barn under 16 år, samt for å ha tvunget eller forledet et barn under 16 år til å utvise seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd. I 2015 skal han ha sendt Snapchat-melding til to av sine ofre med krenkende forespørsler og spørsmål. Rettssaken starter i Senja tingrett 4. september i år.

Powered by Labrador CMS