SPERRET VEIEN: Veien ble stengt som følge av ulykka, som fant sted der E6-en har tre felt på Bergneset. Foto: Maiken Kiil Kristiansen
SPERRET VEIEN: Veien ble stengt som følge av ulykka, som fant sted der E6-en har tre felt på Bergneset. Foto: Maiken Kiil Kristiansen

To kvinner i slutten av 20-årene involvert i ulykka

BALSFJORD: En av kvinnene fra personbilen som onsdag morgen var involvert i ei trafikkulykke på E6 i Balsfjord ble flydd til Universitetssykehuset Nord-Norge.

Publisert Sist oppdatert

Klokka 8.30 onsdag morgen meldte Troms politidistrikt på Twitter at det har skjedd ei trafikkulykke på E6. Ulykka fant sted ved Bergneset i Balsfjord.

– Det er to damer som er i slutten av 20-årene som har sittet sammen i personbilen. Traileren har stått stille, sannsynligvis for å legge på kjetting, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt, Jørgen Ahlquist til Nye Troms.

Satt fast

Han forteller at personbilen har kjørt inn i den stillestående traileren bakfra. Den ene kvinnen, som var passasjer i bilen ble sittende fastklemt.

– Passasjeren i bilen satt fast og ble løsgjort etter hvert og sendt til UNN. Sjåføren ble kjørt til legevakta.

Årsak

Han forteller at politiet har fått tilbakemeldinger om at det var glatt på stedet da ulykken skjedde. Det var også tett snøvær og vind, og dermed dårlig sikt.

– Hva som er årsaken vil etterforskninga vise. At det var glatt kan det godt hende at har vært en faktor, sier operasjonslederen.

Han sier at føreren skal avhøres, men at hun har blåst i alkometeret til 0,0, og at det ikke er grunn til å mistenke at hun var påvirket. Klokka 11.00 kunne politiet informere om at E6 har åpnet igjen. Under berging, sporsikring og strøing av veien har det vært omkjøring via den gamle E6-en.

Lettere skadd

Pressevakta på UNN i Tromsø, Per-Christian Johansen kan bekrefte at de har fått inn en kvinne i 20-årene.

– Hun er lettere skadd og innlagt til observasjon, sier Johansen.

Powered by Labrador CMS