To til legevakt etter ulykke med tre biler involvert

BARDU: Ei kvinne og en mann ble sendt til legevakta på Setermoen etter en kollisjon på E6 ved Tune. Ved Aursfjordhamran i Malangen sperrer en biltrailer fylkesveien.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Troms politidistrikt på Twitter. Det var like over klokka 19 mandag kveld de meldte om ulykka. I den første meldinga framgikk det at det hadde vært en kollisjon mellom to biler, men da nødenhetene kom fram til stedet viste det seg at det var tre biler involvert. Ulykka skal ha skjedd på E6 ved Tune, noen kilometer nord for Setermoen.

– En mann og ei dame (satt i samme bil) tas med til legevakta på Setermoen for undersøkelser, skriver politiet, som videre informerer om at førerne av de to andre bilene er uskadd.

Det skal ha oppstått store materielle skader som følge av kollisjonen, og veien ble stengt i begge retninger.

Dermed er E6 stengt både i Bardu og i Målselv. Ved Takvatnet hvor en lastebil og en tankbil tidligere i dag kolliderte, er veien fortsatt stengt. Vegsentralen Nord skriver på Twitter at brannvesen og politi har antydet at veien kan bli åpna i 23-tida, men det understrekes at dette er meget omtrentlige tall. Her jobbes det med å få kontroll på en diesellekkasje, samt at det gjøres undersøkelser i etterkant av dødsulykka.

Aursfjordhamran

Ved Aursfjordhamran mellom Aursfjordbotn og Olsborg er fylkesveien sperret av en biltrailer fullastet av nye biler som har sakset. Traileren har kjørt denne veien ettersom E6 har vært stengt ved Takvatn etter ulykka der mandag formiddag.

Powered by Labrador CMS