START: Isabell Fjelde Ivanov og tre andre kickboksere fra Øverbygd starter sesongen med Scandinavian Open i dag. (Arkivfoto)
START: Isabell Fjelde Ivanov og tre andre kickboksere fra Øverbygd starter sesongen med Scandinavian Open i dag. (Arkivfoto)

Tøff test i første stevne

KICKBOKSING: Isabell Fjelde Ivanov stiller i spissen for fire utøvere fra Øverbygd i sesongens første stevne. I Oslo venter god motstand for alle.

Publisert Sist oppdatert

– Det kommer til å bli hardt konkurranse, og rimelig hektisk, sier leder og trener Flemming Gjerdrum før dagens konkurranser i Scandinavian Open.

Stevnet i Oslo har 300 påmeldte utøvere, og alle klasser skal avgjøres i løpet av dagen i dag. Bare det tilsier et meget hektisk program for kickbokserne.

Fra Øverbygd stiller Robin Rognmo Johansen, Rachel Daughdrill, Camilla Nesvik Nysted og Isabell Fjelde Ivanov. Sistnevnte er den det stilles størst forventninger til. Også med tanke på at Isabell har et klart mål om å bli norsk representant i europamesterskapet i slovenske Maribor senere i høst. I Oslo går hun lettkontakt i sin klasse minus 55 kg. Det er ei annen norsk jente, ei dansk og ei svensk jente i klassen i tillegg til Isabell.

– Isa må vise form og kvalitet i helgas stevne. Gjør hun det, tror jeg hun er EM-klar, sier Flemming Gjerdrum.

Han er optimist med tanke på Scandinavian Open, og tror klubbens beste utøver fort kan vinne helgas stevne.

Isa har trent godt hele sommeren og har ikke hatt noen pause som de andre. Det er klart hun er vår ener, sier Flemming Gjerdrum.

For de andre tre fra klubben blir helgas stevne mest for å komme i gang med konkurransesesongen.

– Alle har trent godt etter at de kom i gang med oppkjøringa, men Scandinavian Open blir utvilsomt en tøff start på sesongen. Det blir brutalt, men det er like godt å hoppe i det, smiler Flemming Gjerdrum før dagens konkurranser i hovedstaden.

Powered by Labrador CMS