Nå venter KM-sluttspillet for Mellembygd:

POENGJUBEL: Med 43 av 45 mulige poeng kan Mellembygd-spillerne være fornøyd med årets sesong. Her jubler Jørgen Flage Jacobsen (t.v.), Eirik Nymo og Adrian Nymo Melseth etter en seier tidligere i høst. FOTO: Vidar Lorentsen Foto: Vidar Lorentsen
POENGJUBEL: Med 43 av 45 mulige poeng kan Mellembygd-spillerne være fornøyd med årets sesong. Her jubler Jørgen Flage Jacobsen (t.v.), Eirik Nymo og Adrian Nymo Melseth etter en seier tidligere i høst. FOTO: Vidar Lorentsen Foto: Vidar Lorentsen

Tok 43 poeng av 45 mulige poeng

(6. div. avd. 1: Sørreisa–Mellembygd 1–3) Mellembygd avsluttet en fantastisk sesong med seier også i siste kamp. Laget endte med 43 poeng av 45 oppnåelige og skal nå spille om KM-tittelen i 6. divisjon.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg forventet nesten at vi skulle vinne serien, men at vi skulle gå gjennom serien uten tap, var nesten litt mer enn jeg hadde håpet på før seriestart, sier Adrian Nymo Melseth.

I siste kamp mot Sørreisa ble det tøff kamp om poengene for Mellembygd, men tre mål siste drøye 20 minuttene sørget for at laget snudde 0–1 til seier 3–1.

– Det ble en slitekamp. De første 35 minuttene var ikke mye å skryte av, men deretter fikk vi mer kontroll på kampen, selv om Sørreisa er et fysisk tøft lag å møte, sier Nymo Melseth.

Sørreisa har sikret seg flere røde kort denne sesongen. Mot Mellembygd ødela de ikke statistikken som avdelingas «rødeste lag», da de pådro seg sesongens fjerde utvisning mot tampen av oppgjøret. Da hadde allerede Mellembygd skåret de tre målene som var nødvendig for å hente hjem poengene fra også denne kampen.

Målene

Først var det indreløper Adrian Nymo Melseth som bredsiden inn et innlegg fra Mathias Nymo. Deretter ble Mathias Nymo felt, og bror Eirik Nymo var som vanlig sikkerheta selv fra krittmerket, før Mathias Nymo selv fikk æren av å krone kampen med sin 3–1-skåring etter et innlegg fra Lars Nordmo Lundamo.

Mellembygd stoppet dermed seriesesongen med sterke 43 poeng av 45 mulige. Bare den ene 2–2-kampen borte mot Bardu endte med poengtap for Mellembygd. 14 seire og én uavgjort ble status.

Blir med videre

Opprykk eller ikke skal Mellembygd-spillerne og klubben nå diskutere. Sannsynligheta er stor for at de tar plassen i 5. divisjon. Adrian Nymo Melseth har spilt for Senja på allnorsk nivå og BOIF i 4. divisjon, og tar gledelig én divisjon opprykk med Mellembygd.

– Jeg ønsker å bli med videre i Mellembygd, og jeg tenker 5. divisjon vil passe veldig bra for meg. Jeg trives med den friheta som klubben gir meg, sier Adrian Nymo Melseth.

VIL OPP: Adrian Nymo Melseth skåret ett av målene da Mellembygd avsluttet sesongen med seier borte mot Sørreisa. Nå håper han klubben bestemmer seg for opprykk. ARKIVFOTO: Vidar Lorentsen

Hadde kontakt

Så langt har ikke lysta til å satse på fotballen like mye som tidligere vendt tilbake, så da et par klubber høyere opp i divisjonssystemet tok kontakt for å høre hans tanker i sommer, ble det med bare praten.

– Inntil videre passer det fint å spille for Mellembygd, det er jo der jeg er fra, smiler Adrian Nymo Melseth.

KM-sluttspill

Nå venter KM-sluttspillet for Mellembygd. I kampen om å bli kretsmester i divisjonen venter kamper mot avdelingsvinnerne i avdeling 2 og 3. Det blir kamper mot Tromsø 3 som vinner av avdeling 2 og mot Fløya 3 eller Hamna 2 som kjemper om seieren i avdeling 3.

Kampene spilles som enkel serie med kampdatoene er 15., 22. og 29. oktober.

Powered by Labrador CMS