VINNER: Tony Rubbås Jakobsen vant helgas Midtsommerstevne i Storfjord. Foto: Storfjord SKL
VINNER: Tony Rubbås Jakobsen vant helgas Midtsommerstevne i Storfjord. Foto: Storfjord SKL

Tony til topps i Storfjord

MÅLSELV: Tony Rubbås Jacobsen fra Målselv skytterlag var best da Midtsommerstevnet ble avviklet i Storfjord lørdag. Han seiret etter sterke 345 poeng.

Publisert Sist oppdatert

Tony Rubbås Jacobsen var poenget bedre enn søskenbarnet Knut Einar Rubbås fra Øvre Målselv skytterlag. Han endte på 344 poeng, mens Klaus Arne Olsen fra Målselv stoppet på 343 poeng. Alle tre fikk 99 poeng på finaleomgangen på Brenna skytesenter.

Sondre Grønvoll på 342 og Gro Bjerregaard fra Bardu på 340 poeng passerte også 340-grensa i stevnet som ble arrangert med strenge koronarestriksjoner. Vel 100 skyttere deltok i stevnet.

Tony Rubbås Jacobsen er godt fornøyd med 345 poeng, som er noe av det bedre han har prestert på bane utendørs. Men han irriterer seg samtidig over en 7-er på ett av skuddene i den stående serien.

– Jeg så det var et dårlig skudd, men at det var så dårlig som en 7-er, det hadde jeg ikke trodd, sier Rubbås Jacobsen.

Mye god skyting

Bortsett fra de tre taperne på det ene skuddet, var det kun en 9-er på et kneskudd som ikke gikk i 10-eren på de 25 første skuddene.

– Veldig mye bra, konkluderer han fornøyd.

Like fornøyd er han ikke med at omtrent hele sesongen er gått i vasken for skytterne. Særlig i en sesong der han hadde forberedt seg godt, og var lysten på å gi de beste kamp.

– Jeg hadde lagt ned mye trening før årets sesong og hadde ambisjoner, så da er det jo litt surt at man ikke får sjansen til å konkurrere som planlagt, sier Tony Rubbås Jacobsen.

Mindre trening

Han hadde både nordnorsk mesterskap og Landsskytterstevnet prikket ut som stevner han ønsket å prestere i. Nå blir det meste bare skjøvet ett år fram i tid.

– Det blir å satse fram mot neste sesong, men akkurat nå blir det litt mindre trening og mer fisking ei stund. Det er tungt å bare skulle trene mye, sier Rubbås Jacobsen.

Få stevner

Denne sesongen er det stort sett bare et samlagsmesterskap utpå ettersommeren å se fram mot, samt kanskje noen mindre stevner. Et såkalt «hjemme-LS» er det også lagt opp til, men det blir langt fra det samme som originalen.

– Det blir mer som et klubbmesterskap, sier Tony Rubbås Jacobsen.

Han er imponert over poengsummen til søskenbarnet som endte bare poenget bak under Midtsommerstevnet:

– Så lite som Knut Einar trener er det nesten irriterende bra, smiler Tony Rubbås Jacobsen.

Vinnere

I klasse rekrutt var det Truls Ringstad fra Lakselvdal som vant, mens Anna Kristine Svendli fra Storsteinnes var best i eldre rekrutt. I juniorklassen vant Njård Håkstad fra Lakselvdal, mens Stein Hugo Berntsen fra Målselv vant V55. Ivar Holm fra Lyngen var best i V65, mens Harald Gåre fra Storsteinnes var best i den eldste veteranklassen, V73.

Powered by Labrador CMS