Foto: Sol Gabrielle Larsen
Foto: Sol Gabrielle Larsen

Trafikkulykke i Balsfjord – to måtte ha hjelp for å komme seg ut

BALSFJORD: Nødenhetene har rykket tirsdag ettermiddag ut til ei trafikkulykke ved Skjæret i Balsfjord.

Publisert Sist oppdatert

Utforkjøringa skal ha skjedd i krysset mellom fylkesvei 858 og fylkesvei 8590 ved Skjæret i Balsfjord. Brannvesen og ambulansen, samt lege, kom raskt fram til stedet.

Et vitne fortalte til Nye Troms sin reporter på stedet at det var tre personer i bilen, og at en kom seg ut av bilen på egenhånd.

Brannvesen hjalp alle ut

To andre ble sittende fast i bilen etter hendelsen. Balsfjord brann og redning jobbet med å få løs de som ble sittende fast. Den første meldinga nødetatene fikk tilsa at personene satt fastklemt.

– Det var to personer som i utgangspunktet ikke kom seg ut av bilen. Bilen ble liggende på sida, og derfor kom to personer seg ikke ut før de fikk hjelp av brannvesenet, forteller operasjonsleder for Troms politidistrikt, Eirik Kileng.

Troms-politiet ankom litt seinere enn øvrige nødetater, og de meldte klokka 14.22 på Twitter bilen hadde snurret og lå på siden, og at de to personene nå var berget ut av bilen. De ble sjekket av helsepersonell på stedet.

– Alle var uskadd, forteller Kileng.

– Veldig glatt

Operasjonslederen forteller at bilen skal ha sklidd og kjørt rett fram i en brå sving, som også er et veikryss.

– De skal ha holdt lav hastighet da hendelsen skjedde, og det var veldig glatt på stedet, sier han.

Etter at personene ble sjekket av helsepersonell, ble det klart at hendelsen var et trafikkuhell.

– Det blir ikke opprettet noen sak på forholdet, og jeg vil tro at bilberging også er gjennomført nå, sier Kileng nærmere halvannen time etter at trafikkuhellet inntraff.

Powered by Labrador CMS