TRAVLE: Hilde Larsen, Linn Katrine Myrvang, Lene Grøneng Minkstuen og Odd Arne Samuelsen tok seg tiden til ett bilde da Nye Troms var innom for å lage sak. Ellers bruker de å være ganske så opptatte og travle etter at YX 7-Eleven åpnet på søndagen. Foto: Torbjørn Kosmo
TRAVLE: Hilde Larsen, Linn Katrine Myrvang, Lene Grøneng Minkstuen og Odd Arne Samuelsen tok seg tiden til ett bilde da Nye Troms var innom for å lage sak. Ellers bruker de å være ganske så opptatte og travle etter at YX 7-Eleven åpnet på søndagen. Foto: Torbjørn Kosmo

Travle åpningsdager for YX 7-Eleven på Andslimoen

De tidligere eierne ga seg etter 13 års drift, og nylig tok Linn Katrine Myrvang over bensinstasjonen på Andslimoen med et nytt konsept. De første dagene etter åpning har de ansatte merket kjøret.

Publisert Sist oppdatert

Det er mye spennende som skjer på Andslimoen i disse dager. For en stund siden åpnet Lians Caravan & Fritid i nye lokaler. Det samme gjorde Biltech og Åsheim Maskin. Kiwi er på vei over til sine nye lokaler på Wibe-tomta, og når det er klart for det så følger Europris med over til nybygget.

Samtidig har YX på Andslimoen gått inn i et nytt konsept med nye eiere og ny drift, for den 20. november åpnet nemlig YX 7-Eleven i bensinstasjon-lokalene på Andslimoen, og travelt har det vært for alle de ansatte som ble med over i nytt konsept. Og ikke minst for daglig leder Linn Katrine Myrvang.

– Vi har jobbet 18-timers dager de siste 14 dagene, men det er enda litt som gjenstår før vi kan anse oss som helt ferdige med å innrede her, sier en smilende Myrvang.

Mye forandret

Bortsett fra møbler og lamper, har det meste blitt forandret inne i de gamle YX-lokalene. Vareutvalget har også blitt annerledes, og fokuset i bygget er fullt og helt på mat, selv om de enda selger alskens snacks.

– Det nye her er vareutvalget, og det er mer fokus på mat. Det er mer bakevarer, boller, bagetter og mer fast food, sier Myrvang.

Med seg på lasset fikk hun som nevnt de mange ansatte som tidligere gikk i YX-uniformer.

– Bortsett fra en skolelev som ikke skulle jobbe her mer. Det er godt mulig at vi kommer til å trenge flere folk i deltidsstillinger, og det kan være perfekt for ungdom eller for de som liker å jobbe på kveldene, sier Myrvang.

Frister med monsterburger

Tilbakemeldingene har vært mange siden dørene åpnet for bare noen dager siden.

– Det er mange som synes at det har blitt kjempefint, og mange sier seg godt fornøyd med kaffestasjonen. Det har blitt mange gratulasjoner, og mange synes det er fint her. Generelt er folk veldig positive når de kommer innom, sier hun.

Særlig er det en gruppe som har utpekt seg blant kundene – og det er gjerne de som kjenner 7-Eleven-konseptet godt fra før av.

– Vi har hatt mange militære innom siden vi startet opp på søndagen, og det er generelt burger og chips de kommer for å kjøpe, sier Myrvang.

Som samtidig røper at burgerne er av samme størrelse som i det gamle konseptet, men samtidig tilbyr de en burger som kan utfordre selv den mest matglade blant oss.

– Vi har til og med burgere på en kilo, så om du er sulten så kommer du til oss, ler daglig leder Linn Katrine Myrvang.

Powered by Labrador CMS