VIDERE: BOIF sine småjenter er klare for A-sluttspill i verdens største fotballturnering. Foto: Privat
VIDERE: BOIF sine småjenter er klare for A-sluttspill i verdens største fotballturnering. Foto: Privat

Tre av tre videre i Norway cup

OSLO: Både småjentene og juniorgutta til BOIF er klare for A-sluttspill under Norway cup. Det samme er Storsteinnes IL sine smågutter.

Publisert Sist oppdatert

Tre lokale lag er med i Norway cup i klasser der de to beste i hver gruppe går til A-sluttspill. Alle tre klarte brasene og kom gjennom første nåløyet og er med i utslagningsrundene der de beste lagene møtes.

Tirsdag sikret 9-erlaget til Storsteinnes i 13-årsklassen seg A-sluttspill da de slo Bergen Nord 2-1 i den avgjørende kampen. Med to seire gikk laget videre som nest best i gruppa og spiller 1/64-delsfinale onsdag morgen mot Notodden. Vinner de den, venter det en ny kamp bare noen timer senere.

Småjentene til Bardufoss OIF i 11-erklassen endte også på andreplass etter at de spilte 3-3 mot Fagernes i siste gruppekamp tirsdag. Begge lagene endte på 7 poeng, men Fagernes hadde bedre målforskjell. BOIFs småjenter spiller 1/32-delsfinale mot Skarphedin torsdag. Vinner de den venter den neste runden på kvelden samme dag.

BOIFs juniorlag spilte 0-0 mot Modum i sin siste kamp i innledningsgruppa. Med det resultatet vant de gruppa med fem poeng. Juniorene går rett til 1/16-delsfinalen på torsdag. Der venter gamle kjente i form av tromsølaget Skarp. Vinner BOIF-juniorene det rene Troms-oppgjøret, er det store sjanser for at det blir utenlandsk motstand i 1/8-delsfinalen. Da er det enten spansk, tysk eller Vestsiden/Askøy som blir motstander.

Powered by Labrador CMS