MER JUBEL: Det har vært mye mål å juble for denne sesongen for Knut Olav Veimodet. Mot Øverbygd skåret Bardu-spissen tre nye mål. Foto: Ivar Løvland
MER JUBEL: Det har vært mye mål å juble for denne sesongen for Knut Olav Veimodet. Mot Øverbygd skåret Bardu-spissen tre nye mål. Foto: Ivar Løvland

Tre nye skåringer av toppskåreren

MÅLSELV: Toppskårer Knut Olav Veimodet ble tungen på vektskåla da Bardu snudde til seier borte mot Øverbygd.

Publisert Sist oppdatert

FOTBALL 6. DIVISJON
ØVERBYGD-BARDU 3-4

Spissen hadde ti mål før lørdagens bortekamp mot Øverbygd. At Bardu akkurat bare klarte å stille med elleve spillere til kampen på Gimlebanen, var likevel ingen hindring for at spissen igjen noterte seg flittig på skåringslista.

Først utlignet han til 2-2 rett før pause, og de siste ti minuttene utlignet han først til 3-3, før han satte inn det som skulle vise seg å bli seiersmålet med 4-3 til Bardu.

- Knut Olav er superviktig for oss, og det beste er jo at han enda skal være her 2,5 år til i bygda. Det gjør at vi kan nyte godt av Knut Olav sitt spill lenge, sier en fornøyd Simen Mæhre.

Bardu sin spillende trener prøvde først å få utsatt kampen mot Øverbygd, men da det ikke lot seg gjøre, stilte Bardu med de spillerne de hadde på Gimle-banen. Det ble akkurat elleve mann. Mye skader, noen som har sluttet og spillere opptatt med jobb gjorde spillerlogistikken vanskelig for de mørkeblå.

- Vi måtte gå litt forsiktig ut siden vi ikke hadde innbyttere, men etter hvert måtte vi legge om litt for å få demmet opp for kantene til Øverbygd. Mot slutten fikk vi det «momentum» som vi trengte for å avgjøre kampen til vår fordel, sier Mæhre.

Siden det var over tjue grader da kampen ble spilt, og Bardu ikke hadde innbyttere, ble det lagt inn en drikkepause midt i hver omgang. I den første omgangen nyttet Bardu pausen best, og skåret ledermålet rett etter denne. I andre omgangs pause ble gjestene enige om å gå «all in» for poengene.

- Det er deilig å vinne kamper som denne, men vi vet at toppnivået vårt er høyt. Samtidig er bunnivået vårt veldig lavt. Det skyldes at vi trener for lite og er for få som møtes til de få treningene. Slik sett er det kanskje større sjanse for at vi taper for et bunnlag enn at vi taper for Lavangen som leder serien, sier Simen Mæhre.

For Bardu var det Erik Rismo som skåret det første målet, før Knut Olav Veimodet overtok skåringsansvaret. Øverbygd sine tre mål ble skåret av Jakob Myrvoll Karlsen, Sander Betten Dyrli og Eskil Elvevold.

Powered by Labrador CMS