Se liste:

Laksetrappa i Målselvfossen får seg bedre utstyr med midler fra Statskog. Foto: Terje Tverås
Laksetrappa i Målselvfossen får seg bedre utstyr med midler fra Statskog. Foto: Terje Tverås

Statskog deler ut midler til Midt-Troms

Verdens beste ost, møbler på lokale ressurser, overvåkingsutstyr til laksetrapper, nordnorske badstuer og en rekke andre tiltak får nå pengestøtte fra Statskog.

Publisert Sist oppdatert

Reistadløpet får Statskogstøtte, Villmarksmessa får bedre mobildekning og laksetrappa i Målselvfossen får seg en oppgradering når Statskog deler ut penger.

- Nå har vi gått gjennom og vurdert hvilke tiltak som trekker det lengste strået i årets runde. Det er utrolig gøy og meningsfullt å kunne bidra med midler til næringsutvikling og annen verdiskaping i området, sier regionsjef for Statskog i Nordland, Tore Bjørnstad.

Spisset mot Statskog-kommuner

Statskogfondet er en økonomisk støtteordning hvor det årlig deles ut en million kroner i Nordland og en million kroner i Troms. Pengene skal gå til alle typer verdiskaping i regionene og er særlig rettet inn mot næringsutvikling i kommunene hvor Statskog er grunneier.

Prosjekt som støttes av Statskogfondet skal ha forankring på Statskogs grunn. «Kommunen» i tildelingsoversikten er forankringspunktet. Mange av tiltakene har imidlertid verdiskapingseffekt langt ut over denne kommunen.

Disse får støtte fra Statskogfondet i Troms:

Powered by Labrador CMS