IKKE KAST BORT TIDA: I singelen «Forget about the one» oppfordrer Sigrid Sørgaard lytterne til å ikke kaste bort tida på de som behandler deg dårlig. (Foto: privat)
IKKE KAST BORT TIDA: I singelen «Forget about the one» oppfordrer Sigrid Sørgaard lytterne til å ikke kaste bort tida på de som behandler deg dårlig. (Foto: privat)

Ute med sint pop

BARDU: Sigrid Sørgaard har gitt ut en ny singel. Denne gangen er det en sint pop låt som handler om å glemme dem som har behandlet deg dårlig.

Publisert Sist oppdatert

«Forget about the one» bygger på felles erfaringer mellom venninner som har blitt behandlet dårlig av tidligere partnere.

– Den handler om at man ikke må miste selvtilliten sin selv om man blir bedratt eller på en eller annen måte behandlet dårlig. Vi jenter har så lett for å føle at det er oss det er noe galt med. At vi ikke er bra nok på et vis. Den peneste blomst kan også bli bedratt, skriver jeg i låta, sier Sørgaard.

Noen frosker må man kysse, men til slutt finner man ut at man kaster bort tida på disse froskene. I låta anbefaler hun derfor den hun synger til om å glemme den personen som ikke behandlet henne riktig. Låta var klar til å spilles inn i sommer, men Sørgaard hadde vanskelig for å finne noen som kunne hjelpe til med innspillinga. Hun bestemte seg derfor for å samle sammen noen venner til et band, og i november gikk de inn i studio. Det er en ganske lokal gjeng med blant andre målselvgutten Svein Erik Pedersen på trommer og bardujenta Stine Maren Steien på synth.

Terapi

Musikk er viktig for Sørgaard, og hun er ikke redd for å prøve nye uttrykksmåter. Hun har akkurat vært i studio med Finnsnes-rapperen Geoffrey Fagerli for å synge på noen av hans låter. I tillegg har hun begynt å synge jazz. Det var en venn av henne som mente hun skulle prøve seg på sjangeren, og etter sin opptreden på romjulsjazzen fikk hun mange tilbakemeldinger på at dette var noe hun må fortsette med.

– Jeg er litt ute i alle sjangrer hele tiden. Det er artig å prøve seg på litt forskjellig, sier Sørgaard.

Det er ingen tvil om at musikken er en stor del av hennes liv. I tillegg til sangprosjektene studerer hun deltid på musikk 1 for å bli musikklærer. Hun gir også private sangtimer for barn.

– Musikken har fungert som terapi for meg. Jeg trives veldig godt med å være sanglærer. Det ligger mitt hjerte nært, og jeg vil gjøre mer av det, sier Sørgaard.

Hun liker å gi ut singler og håper å kunne gjøre mer av det også.

– Det er artig å kunne dele det man holder på med. Det er kjedelig å sitte og gnu på det selv, sier hun.

«Forget about the one» ligger ute på Wimp og Itunes. I tillegg har Sørgaard en Facebook- side der hun forteller om sine prosjekter.

Powered by Labrador CMS