SPENNENDE SPILL: Med lidelse til spill har Frank-Erik Frantzen fra Lakselvdalen utviklet sitt eget spill som er klar for lansering i mars. Foto: Leif A. Stensland
SPENNENDE SPILL: Med lidelse til spill har Frank-Erik Frantzen fra Lakselvdalen utviklet sitt eget spill som er klar for lansering i mars. Foto: Leif A. Stensland

Utvikler spennende spill

NORDKJOSBOTN: Sammen med sin søs­ter og svigerbror har Frank-Erik Frantzen utviklet sitt eget romskipspill.

Publisert Sist oppdatert

Lanseringen er ikke før i mars, men allerede nå kan vi slå fast at folk kan glede seg til en spektakulær og nervepirrende opplevelse. I juni startet startet de tre selskapet Bikini Pig AS, og i mars vil det være mulig å få testet spillet under LAN-arrange­mentet som skal holdes i Nord­kjosbotn samfunnshus.

– Vi har startet utvikling av et romskipspill som anbefales for dem fra 12–15 år og oppover. Selve programmeringen av spillet starter i januar, og demo vil ikke være klar før i mars, sier Frank-Erik Frantzen.

Samarbeid

Om spillet sier han at dette er et spill til PC og kontroller, der to lag spiller mot hverandre.

– Uten å si så mye om innholdet, er det et spill som krever at man følger med. På det meste kan så mange som 17 spillere være på lag. Dette er et spill der utøverne på de ulike lagene må samarbeide, sier Frantzen.

På spørsmål om hvorfor han starter utvikling av egne spill, svarer han at han bare måtte.

– Det er en lidelse. Jeg har holdt på med spill så lenge jeg kan huske, sier den oppfinnsomme 26-åringen.

– Blir du rik av dette?

– Det er fantasien som styrer, men jeg ser for meg å lage min egen jobb som jeg kan leve av. Konseptet er ferdig, men dette er et konsept som endrer seg hele tiden. Det er bare den digitale utviklingen som gjenstår. Steget videre er å utvikle flere spill, sier Frantzen.

Nervepirrende

Om navnet på spillet forteller han at selve varemerket ikke er klart ennå.

– Derfor er ikke navnet klart, men alle jeg snakker med, synes det høres spennende ut, sier Frank-Erik Frantzen. Det kan vår utsendte skrive under på. Etter å ha fått testet teknologien han skal bruke på spillet, kan vi slå fast at dette er en spennende og nervepirrende opplevelse.

Ved hjelp av tredimensjonale briller fikk vi være med på en berg- og dalbanetur som var så spektakulær at vi kan slå fast at du bør sitte godt plantet i godstolen når du tester dette spillet. Har du høydeskrekk eller hjerteproblemer, bør du kanskje aller helst la være …

Powered by Labrador CMS