MORO I SVINGENE: Kari-Anne Eidet og Merita Heimdal i Nerbygda revylag stiller opp i Målselv Fjellandsby under den tredje etappen av Arctic Race of Norway. Revylaget kommer for å ha det artig.
MORO I SVINGENE: Kari-Anne Eidet og Merita Heimdal i Nerbygda revylag stiller opp i Målselv Fjellandsby under den tredje etappen av Arctic Race of Norway. Revylaget kommer for å ha det artig.

Vil gjøre Arctic Race-etappen mer fargerik

OLSBORG: Nerbygda revylag stiller opp under 3. Etappe av årets Arctic Race of Norway. Revylaget kommer for å ha det artig.

Publisert Sist oppdatert

Revylaget inntar den øverste svingen i Fjellandsbyen under den tredje etappen av årets Arctic Race of Norway. Etappen skal sykles fra Finnsnes via Senja til Målselv Fjellandsby lørdag 15. august. Flere lag og foreninger har blitt tildelt plasser i svingene langs løypa, og Nerbygda revylag stiller foreløpig med syv medlemmer.

– Vi holder muligheten åpen for at flere av medlemmene våre kan være med, sier Jonas Bergstad, leder for revylaget.

Planleggingsmøte

Han forteller at det totalt er rundt 20 betalende medlemmer i revylaget, men det er flere som ikke kan stille i Fjellandsbyen under Arctic Race.

– Noen er engasjert i andre lag og foreninger, og noen har ferie, sier han.

To av de som skal stille for å lage underholdning i svingene er Kari-Anne Eidet og Merita Heimdal. De forteller at de foreløpig ikke har bestemt seg for nøyaktig hva de skal bidra med under folkefesten.

– Vi skal ha et planleggingsmøte på tirsdag der vi skal drodle litt. Det går ikke an å fremføre et revynummer, men det blir nok utkledning og kanskje litt sang, sier Eidet.

Kreative sjeler

Hun er klar på at det kommer til å bli en artig opplevelse uansett.

– Vi kommer i alle fall til å ha det artig, sier Merita Heimdal.

Lederen for revylaget er helt sikker på at laget kommer til å finne på noe lurt å bidra med.

– Vi er et lag fullt av kreative sjeler og det er allerede som har noen ideer for hva vi kan gjøre. Vi håper på å lage liv og på å ha en artig dag. Vi vil gjøre tilstedeværelsen i Fjellandsbyen litt mer fargerik, sier Bergstad.

Han forteller at han har sett en del på årets utgave av Tour de France, som ble avsluttet i Paris forrige søndag.

– Vi har et lite stykke arbeid å gjøre om vi skal overgå de mest ihuga franskmennene, men jeg tør allerede nå å garantere at vi ikke stiller med mannfolk i stringtruser, ler han.

Totalt er 22 lag bekreftet påmeldt til årets utgave av Arctic Race.

Powered by Labrador CMS