BEVILLING: Polar Park ønsker bevilling for salg av alkohol i den nye ulvehytta. På bildet parkens dyreansvarlige, Stig Sletten. Foto: Knut Solnes
BEVILLING: Polar Park ønsker bevilling for salg av alkohol i den nye ulvehytta. På bildet parkens dyreansvarlige, Stig Sletten. Foto: Knut Solnes

Vil servere alkohol i ulvehytta

BARDU: Polar Park får etter alt å dømme ja på en søknad om å skjenke alkohol i den nye ulvehytta.

Publisert Sist oppdatert

Saken skal til behandling i utvalget for omsorg og oppvekst i Bardu, og det er en positiv innstilling som følger saken.

Saken behandles i utvalget i dag, torsdag. Parkens nye ulvehytte ble tatt i bruk for en drøy måned siden og er nytt tilskudd i satsingen på parkens populære ulvebesøk. Hytta har da også fått navnet Wolf Lodge.

Hver dag

Polar Park har i dag bevilling for skjenking av øl, sterkøl, vin og brennevin i parkens kafeteria, på terrassen, i grillkåta og til sluttede selskaper på rasteplassen ved bjørnehiet.

Parken søker om samme muligheter for skjenking i ulvehytta som ved bjørnehiet, både når det gjelder alkoholtyper og tidspunkt for skjenking. I dag kan det skjenkes i parken hver dag til klokka 2.00.

Til sommeren

Bevillingen i ulvehytta blir dermed for sluttede selskaper. Hytta blir da også kun åpen for besøkende som leier hytta, og som bor der over en eller flere netter.

Rådmannen i Bardu er innstilt på å innvilge søknaden. Bevillingen vil, dersom utvalget for omsorg og oppvekst sier ja og den går igjennom i kommunestyret, gjelde fram til 30. juni i år.

Powered by Labrador CMS