TO GANGER PÅ LÅVEN: Det folkekjære bandet Vamp kommer til å spille «En liten fuggel» og «Tirn’a’noir» to ganger på Moen kulturlåve. Ekstrakonserten tok de selv initiativ til. (Pressefoto: Haakon Nordvik)
TO GANGER PÅ LÅVEN: Det folkekjære bandet Vamp kommer til å spille «En liten fuggel» og «Tirn’a’noir» to ganger på Moen kulturlåve. Ekstrakonserten tok de selv initiativ til. (Pressefoto: Haakon Nordvik)

Vil spille mer på kulturlåven

MÅLSELV: Da Vamp spurte om å få ha en ekstrakonsert, kunne Kalottspel ikke si nei.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag 5. august spiller Vamp, som er hovedtrekkplaster under folkemusikkfestivalen i Målselv, til låvefest på Moen kulturlåve. Etter at de omkring 350 billet­tene ble revet bort på noen få dager, spurte Haugesund-ban­det om det var mulig å få til en ekstrakonsert.

– Det var Vamp selv som henvendte seg til oss og spurte om det var noen mulighet for å få til en ekstrakonsert, forteller daglig leder for Kalottspel, Nina Fjeldet.

Det var Folkebladet som omtalte denne saken først.

– Måtte gripe sjansen

Et nei på en slik henvendelse kunne Kalottspel bare ikke gi.

– Når de ville det, måtte vi gripe sjansen. Etter å ha grunnet på hvordan vi skulle få det til, har vi satt opp ekstrakonserten tidligere på ettermiddagen, forteller hun.

Ekstrakonserten blir familievennlig. Ettersom det ikke blir alkoholservering, blir også aldersgrensa på 18 år fjernet.

– Vi har tidligere fått noen forespørsler fra familier som ønsket å se Vamp, og nå er det mulig å ta med ungene på konsert med dem. De kommer til å spille det samme repertoaret på begge konsertene, forteller hun.

To fulle hus?

Den første konserten, som blir den andre på selve konsertdagen, ble svært godt mottatt.

– Den ble utsolgt på noen få dager, forteller Fjeldet.

Og kanskje var det nettopp det som gjorde at Øyvind Staveland og co fikk mersmak av å spille i Målselv allerede måneder før de inntok kulturlåven. Nå håper Kalottspel at ekstrakonserten blir like attraktiv.

– Billettsalget har startet, og det er gøy å se at for hver gang jeg sjekker så, så har stadig flere billetter blitt booket. Vi har fortsatt en del billetter igjen, og vi håper at også denne konserten blir for fullt hus, sier Kalottspel-lederen.

Powered by Labrador CMS