FJELLTURISME: Villmarkstur driver sin virksomhet med base innerst ved Altevatnet mot Leina. Foto: Terje Tverås
FJELLTURISME: Villmarkstur driver sin virksomhet med base innerst ved Altevatnet mot Leina. Foto: Terje Tverås

Villmarkstur innstiller aktiviteten midlertidig

BARDU: Alverhytta og basecampen ved Oustu stenges som følge av de nasjonale koronatiltakene.

Publisert Sist oppdatert

På et ekstraordinært styremøte søndag vedtok styret i Villlmarkstur å ta del i den nasjonale dugnadsinnsatsen for å bekjempe koronaviruset. De stenger derfor Alverhytta og basecampen for all utleie inntil videre. Disse utleieobjektene ligger ved innerenden av Altevatnet.

I en pressemelding skriver de at i forhold til den senere tids utvikling knyttet til den pågående pandemien, er dette et lite, men allikevel viktig bidrag og tiltak i den nasjonale dugnaden. Styret mener denne avgjørelsen er tung å ta, men oppfordrer likevel tilsvarende virksomheter som driver med utleie og overnatting til turister og besøkende, om å gjøre det samme.

Villmarkstur hevder de blir sterkt berørt økonomisk av den pågående situasjonen siden de er et lite selskap. De er innstilt på å refundere kundenes innbetalte beløp for bookinger som er gjort fram i nær tidshorisont, i henhold til selskapets vilkår. Samtidig oppfordrer de kundene som blir berørt, til å flytte bestillingene sine framover i tid slik at de økonomiske konsekvensene for selskapet ivaretas. Dermed vil kundene også få den tjenesten de har bestilt.

Powered by Labrador CMS