SER MOT LENVIK: Rådmann Hogne Eidissen vurderer om han skal søke på stillinga som rådmann i Lenvik når den lyses ut. Trivselen i Målselv veier stort når han skal bestemme seg. Foto: Kari Anne Skoglund
SER MOT LENVIK: Rådmann Hogne Eidissen vurderer om han skal søke på stillinga som rådmann i Lenvik når den lyses ut. Trivselen i Målselv veier stort når han skal bestemme seg. Foto: Kari Anne Skoglund

Vurderer å søke rådmannsstilling i Lenvik

MÅLSELV: 31. desember er siste arbeidsdag for nåværende lenvikrådmann Margrethe J. Hagerupsen. Kanskje er det da Målselv-rådmann Hogne Eidissen som tar over rollen i Lenvik.

Publisert Sist oppdatert

Forrige mandag takket lenvikrådmann Margrethe J. Hagerupsen nei til å forlenge åremålet, som går ut ved nyttår i år. På et lukket møte samme kveld vedtok gruppeledere og partiledere at rådmannsstillinga skal lyses ut. Dermed åpner muligheten seg for noen andre å bli rådmann i kommunen med over 11 000 innbyggere. Målselvrådmann Hogne Eidissen legger ikke skjul på at han kanskje søker på stillinga som rådmann i Lenvik.

– Det er jo ei kjempeinteressant stilling, det er ingen tvil om det, sier han.

Eidissen er vokst opp i Lenvik og bor i Lenvik i dag, så å være rådmann for en kommune han kjenner godt, er ikke å forakte. I tillegg viser han til at det er en stor kommune hvor det skjer mye spennende for tida. Han vurderer å søke på stillinga, men samtidig trives han som rådmann i Målselv. Så det må en del tenking til før han bestemmer seg.

– Før jeg gjør noe som helst, må jeg sette meg ned med verdens beste ordfører og ha en god prat, sier rådmannen.

Eidissen sier selv at han har det som plommen i egget her i Målselv, og at han ikke tror han kan få det bedre enn han har det nå. Han trives å jobbe med politikerne og kollegene på kommunehuset, noe som er viktig i en hektisk hverdag.

– Det er et kjempemoment som sitter inne når man vurderer om man skal søke eller ikke, sier han.

Selv mener han at han er heldig som har hatt et godt arbeidsmiljø både som rådmann i Balsfjord og nå som rådmann i Målselv. Eidissen har med andre ord en del tenking å gjøre før rådmannsstillinga i Lenvik lyses ut.

– Det er ingen lett avgjørelse. Og så er det jo slik at man ikke bare søker og får ei stilling, her skal det velges ut, sier rådmannen.

Powered by Labrador CMS